tisdag 2 juni 2009

Peace & Love 2009


Åsa Waldau aka Kristi Brud aka Drottning Tirsa aka Jesu maka ska undervisa dalmasarna om passion när Peace & Love-festivalen tioårsjubilerar i Borlänge 22 - 27 juni.

Klicka på den mixade affischen så blir den större.

Bland deltagarna finns som du ser, bland andra Abd al Haqq Kielan, -tokmuslim från Eskilstuna som egentligen heter Leif Karlsson. Han har gjort följande uttalande i en intervju:

"- Att kedja fast kvinnor och hålla dem som slavar är inte önskvärt, säger du. Men vad anser du om kvinnans rätt till ett eget socialt liv utanför hemmet?
- Det är tveksamt. Om kvinnan vill besöka muslimska väninnor går det bra, men om mannen säger nej, så är det nej, svarar Abd al Haqq Kielan med en tydlig skärpa i rösten."

Här är ett ljudklipp från Kristi Bruds träningsskola i Knutby. Det är fyra minuters försmak av vilka tokigheter dalmasarna kan få ta del av live snart.

Här finns mera om tokbrudens eskapader.

Meddelande från Peace & Love:

Har du frågor angående Peace & Love Forum kan du kontakta oss på följande sätt:
Mail
info@peaceandlove.nu

Telefon, vardagar 10-17 (lunch 12-13)
0243-169 60 Vill du skicka brev osv.? Skicka då till denna adress:
Peace & Love
Borganäsvägen 39
784 33 Borlänge

Kommentarer om festivalsarrangörenas dåliga omdöme att lyfta fram kultdrottningen från Knutby:

Sektinfo
Dagen
Dalademokraten
Dagen igen
Dalarnas Tidningar
Newsdesk
"Peace & Love Forums mycket uppmärksammade första debatt som äger rum på måndagen - "Passionens Ansikten" med Bob Hansson, Sören Juvas, Abd Al Haqq Kielan och Åsa Waldau - har förstärkts med Dennis Lyxzén."

Jag hoppas att någon frågar Åsa om hennes syn på homosexuella och feminina män. Det är ogudaktigt säger hon i församlingen. Vad säger hon i panelen?

Tidningen M skriver om Åsas drottningvälde i Knutby.

Inga kommentarer: