söndag 11 april 2010

Knutby och Kapten Klänning Göran Lindberg


Mordet på Alexandra Fossmo och mordförsöket på Daniel Linde i Knutby FFS skulle kunna klaras upp om vapenfifflet med gänget runt Carin Götblad, klarades upp.

Tre månader efter mordet skrev Dagens Eko om 100 beslagtagna vapen som var på drift.

Ett av dem var mordvapnet i Knutby och det vapnet smälte polisen snabbt ned när utredningen började komma för nära vapenfifflet.

Vapenleverantören Farid Lamrani förklarades samtidigt död trots att han enligt mycket trovärdiga poliskällor, vistades i Marocko med skyddad identitet.

Den långa flashbackdebatten om Kapten Klänning - Göran Lindberg börjar här och är i dag på sidan 221. Den debatten har tydliga kopplingar till skotten i Knutby.

De hängivna socialdemokraterna Göran Lindberg och Carin Götblad är bara några av många som har gjort karriär mera tack vare partiboken än grundat på kriminaltekniska meriter.

Världen i dag är den enda tidning som har vågat sig på en seriös granskning av de kriminella poliserna.

Sara Svensson är med största säkerhet ingen mördare även om hon var beredd att bli det för att få nåd från Gud via hans speciella ögonsten Kristi Brud/Drottning Tirsa.

Den sjuka miljö som var grogrunden till Saras hjärntvättade förtvivlan och villfarelser, skapades av hennes drottning Tirsa och det vore intressant att få allt strålkastarljus på varför de utredande polischeferna i Uppsala fick order uppifrån att lägga av med förhören om drottningens förehavanden.

Mördaren går fri och kanske finns han i kretsarna runt sektledningen.

Inga kommentarer: