torsdag 1 oktober 2009

Kristi Brud går vidare

Klicka på bilden så blir texten läsbarJag skrev här om hur den bisarra lilla kvinnan som blev kultfigur i Knutby, uppträdde i radioprogrammet Morgonpasset och fick uppenbara talsvårigheter när de homosexuellas rättigheter togs upp och när hon skulle beskriva vad hon gör på dagarna för att rättfärdiga lönen och gåvorna från församlingen.

Bland det osammanhängande pladdret kunde man uttolka planer på en helt ny verksamhet för kvinnan som skulle gifta sig med Jesus Josefsson från Nasaret. Antagligen har hon insett att Josefsson aldrig tog till sig frieriet på grund av ett beklagligt tvåtusenårigt existensfel. Nu gäller det att bortförklara misstaget så att församlingen går med på att finansiera den nya karriären som sångerska och författare.

Kanske kan hon få draghjälp av den nya gratistidningen Mums som premiärutdelas i morgon 2/9. Redan nu kan du läsa skräpet här.

gaysidan QX uppskattas Brudens framträdande i den nya församlingen.

Hela spektaklet följs naturligtvis upp på Facebook och Hanky.

Nyheter24 är på bettet men de är väldigt slarviga när de blandar ihop den seriösa Eva Johansson (bild 2) med Drottning Tirsa på gränstakullen. Det är en ren skymf mot stackars Eva.

Kanske får vi snart se Bruden som Queer Queen sjungande medan hon målar en tavla. Här fattas bara tavlan Man ska ha överskott på god vilja för att kalla detta skönsång. Queer Queen Tirsa med de nya vännerna

Tack LA för tipset!



Allt i bloggen om Knutby-sekten

Uppdatering med ett väldigt bra sammandrag av Pastor Sula.

Uppdatering igen:
Sektinfobloggen ser jag att tidningen Dagen har uppmärksammat Kristi Bruds senaste spektakel bland "Hippietransor":
"Åsa Waldau är nöjd. På hennes hemsida skriver Åsa Waldaus pressansvarige att "efter alla lögner om Åsa känns det nödvändigt för henne att få visa vem hon verkligen är"."
Naturligtvis är hon nöjd. För en exhibitionist/Narcissist, är det viktigare att synas än att synas i ett positivt sammanhang. Nu har hon alltså "visat vem hon verkligen är", vilket ger en försmak om flera pajasaktiviteter.

Inga kommentarer: