måndag 10 november 2008

TV-huset har blivit Allahs hus


The house of allah ◄klicka och läs
"SVT tar ställning för hedersförtryck"
Många tidningar har uppmärksammat att Sveriges Television har blivit ett instrument för islampropaganda.

"Även föreningen "
Glöm aldrig Pela och Fadime" riktar nu kraftig kritik mot "Halal-tv" som visas i SVT. Föreningen menar att genom programmet så tar SVT ställning för hedersförtryck.

"
Hederskulturen innebär en primitiv uppdelning av människors värde. I den kulturen får en kvinna som inte följer familjekoden, avrättas av en anhörig utan att straffet blir mer än symboliskt.

" Men de här tre kvinnorna är inte vilka muslimska kvinnor som helst som medverkar i en dokumentärfilm om hur de ser på Sverige, utan de här tre kvinnorna leder ett program och har precis samma åsikter som talibaner i Afghanistan, de har tagit klar och tydlig ställning mot de grundläggande mänskliga rättigheterna. Särskilt med Shirin Awads uttalande för stening enligt sharihalagar. SVT har skyldighet att vara opartisk, säger Sara Mohammad."

Jag förstår att de politiskt korrekta ynkryggarna till producenter på SVT inte ser problemet med att låta muslimer fritt marknadsföra den brutala ideologi som år 2008 reglerar 1 500 000 000 människors liv från morgon till kväll - från vaggan till graven.

Några andra pressreaktioner:
Expressen
Sydsvenskan

Expressen igen

Helsingborgs Dagblad


Det är trist att Svensk skattefinansierad Public Service sänder propaganda för en politisk och religiös ideologi som förtrycker kvinnor och ständigt förknippas med den globala terrorismen.


Inga kommentarer: